Aktuális hírek

A VII. Országos Bihari János Hegedű,- Gordonka –és Vonós Kamarazenei Fesztivált idén online formában rendezik meg. A Szombathelyi Bartók Béla Zeneiskolából négy növendék vesz részt a versenyen, őket hallgathatják az alábbi videó összeállításunkban.


Dragovics Alíz - felkészítő tanára Radványiné Novák Judit

Paksi Liza - felkészítő tanára Brandiszné Szép Emőke

Polgár András - felkészítő tanára Tamás Zsuzsanna

Polgár Sára Lili - felkészítő tanára Tamás Zsuzsanna


Zongorakísérők: Bejcziné Németh Tünde és Vlasitsné Kardos Éva.


A felvételeket Krutzler Ferenc készítette.


Gratulálunk növendékeinknek, valamint felkészítő tanáraiknak, és a zongorakísérőknek az eredményes felkészüléshez és a szép felvételhez!

 

 

Tisztelt Szülők, kedves Tanítványok! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a november 11-től érvénybe lépő rendelkezések értelmében, iskolánkban az óvodás és általános iskolás korosztálynak (8. iskolai osztályig) hagyományos tantermi munkarendben, a középiskolás (9. évfolyamtól felfelé) és felnőtt tanulóink részére tantermen kívüli, digitális formában folytatódik az oktatás. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Kedves Szülők!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy - a járványügyi intézkedéseket betartva - a csütörtökre (2020.11.12.) tervezett Tanári Hangversenyünket online formában rendezzük meg, melyet a jövő hét közepétől tekinthetnek meg Zeneiskolánk honlapján, valamint Facebook oldalán.

Vigyázzanak Magukra, vigyázzunk egymásra!

 

Üdvözlettel:

Czenek László
intézményvezető

Intézményünkben jelenleg igazolt koronavírus-fertőzöttek száma:

 Alkalmazottak  Tanulók
4  10